Çarşamba, Ekim 26, 2011

tahmin

antepi agirladik dun arenada. bakma arena dedigimize 52000 kisilik ama toplasan 20000 kisi zor cikardi sanirim. benim gibi sadece mac oncesini gstv den seyreden biri bile hak vermisti maca gitmeyen taraftara.
neyse skor bu sekilde olcak deseler sanirim gulup gecerdik. ki macada golle basladik. furkan kayra efendinin uyudugu sirada 1 0 i yakaladik. mac rahat gececek derken uyudum bizim sehzade bende kitap pesine dusunce ancak gelen yanlis arama ile donebildik gercek hayata. 1-0 ken biraktigimiz mac 1-2 ye gelmisti.
tamam arkadas bu futbol garip oyunda bu kadarda garip olmamasi lazim. acaba macta neler oluyor derken gelen 2-2 haberi nefes aldirtti ama antepten sahanda 3. golu yiyorsan gerek yok skora bakmaya deyip tekrar kaldigimiz yerden uykuya devam.........
kutsal formanin taraftariyiz sonuc olarak. insan uzuluyor tabi. hemen bir bahane arayisina giriyoruz. aslinda bizim takim yenilmezdide ne oldu acaba. hakemmi kotuydu bu cevaplarin en basiti. adam 90 dakkada lime lime dograr sizide farkina varmazsiniz. nede olsa kendi yaptiklarimiz goze batmayacaktir.
yok arkadas bahane mahane yok iste antep oynadi ve yendi bizi. modern caglarda koy agaligiyla (eski basarilarla) ovunmek anca cocuk kandirmak gibi olur herhalde. 2 transferle buyuk baskan gorevin olan topu oynamakla buyuk futbolcu oluyorsan bizi daha cok kandirirlar.
bende furkan kayraya isikli titresimli oyuncagini her verisimde susuyor. bizde 2 galibiyet 1 maglubiyet 3 beraberlikle gideriz. ulke olarak rakibimiz artik ulke puan sirasindaki diger ulkeler degildir cunku bizim teker asagi kayiyor.
nedenide turkiyedir galatasaray.