Çarşamba, Nisan 27, 2011

babayi taniyalim

baba 35 yasinda canakkalede dogmus ama memleket nere sorusuna hep diyarbakir demis. turk kurt ayrimi varsa kurt. ama tc nin her turlu nimetinden faydalanmis ve boluculuk nedir bilmeyen biri. siyasetle isi olmaz. fakat haberleri sever. galatasarayli olmak zorunda cunku anti fenerli. kitap okumayi sever ama artik okuyamiyor. 30 undan sonra yurtdisina cikarak voliyi vuranlardan. ilk ucak yolculugun

u yapana kadar mumkun olan her anda treni kullandi. turkiyenin cesitli sehirlerinde yasadi. gezdi gordu. istedigi dusledigi hicbiseyi yapamadi diyemeyiz fakat mutluluk orani yuksek olsada hep icinde kalan ukteleri oldu.
yanlis secimlerin 1 nolu adami. dogru bir karar verdigi henuz gorulmedi. kimseye zarar vermemek icin hayir sozcugu nerdeyse yok lugatinde.
ole tek tek kendini anlatmayi sevmez. ney calmak ister ama ufleyemez, resimin yanindan gecemez. satranci cok sever ama kimseyi yenemez.
sozum ona namazindadir. gunluk 4 vakiti kacirmamaya ozen gosterir. sabah namazlari ise kaza usulu halledilip 5 e tamamlanir. parayi sever ama harcamasini degil biriktirmesini.
muhasebecilik meslegine dahildir. sorsan amortismani bilmez. en guzel ozelligi sessizligidir. biraksan 1 omur yasar bos evde............

bu benmiyim simdi.......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder