Salı, Mayıs 31, 2011

fotonun bestesini sahada sanirim farkli solediler. hatta orta parmak isareti yapan bi bayanda mac sonu geldi ekranlarimiza. sonra diyelimki biz diger takimlardan farkliyiz. neyimiz farkliysa, yok bir farkimiz biz bize benzeriz diye bir tekerleme misali parmakdaki oje degisir. yoksa mantik hepsinde ayni sen iyi oburu tu kaka.
arkadas banvit denen yerden gelmis adamlar destekliyor takimini. eger bu mactada dostluk olmayacaksa nerde olacak. kimiside saldirir halen gecen mactaki hakemlere.
halen ogrenemedik hakem hatasini kazadir deyip sineye cekmekten baska bir sansin yok. yoksa tum seneler her bransda hakem der cikarsin isin icinden. sen iyisen hakemmi yenecek seni. dogrulugun ve durustlugun cikacagi tek yol vardir oda basari. tipki hocamiz mahmudinin yaptigi gibi. cok ovupte nazar etmeyelim adamlara ama saka bi yana yenilmez armada oldular. sezonun son maci antalya yi saymiyom. isteyen gidip seyreder.
vel hasil guzel ve cekismeli macin sonunda finale nerdeyse yazdircaz adimizi. hemde fulker olarak degil. halis muhlis gs adi ile gidiyoruz suyun karsi kiyisina.
unsal baskan ile eski baskan adnan birlikte izlediler. guzel hos bir jest sonuc olarak takim adnandan yadigar unsal baskana . fakat mac sonu spiker sorulari ve cevaplari bence hic hos olmadi (bende bu islerden ne anlarim ya) orda takim cosmus, kutsal forma bilmem kacyil sonra final sansi elde etmis. sorulan soru futbol olmamaliydi. hadi oldu. cevap vermemeliydi eski ve yeni baskan.
buda bu maca ait benim cok bilmisligim olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder