Cumartesi, Mayıs 14, 2011

galatasaray bu sene aci saray

mayislar bizim diye blog bile yapilmis zamaninda. ama sene itibariyle mayisi bosverin eylulde baslamisti kupalardan elenislerimiz. ve bir senede 3 hoca degistirmek gibi bir rekorumuzda oldu. o mayiski alinabilcek en buyuk kupalardan birini bile golgede birakmis o an diye karelenmis su fotografa bile evsahipligi yapmistir. ki on
un cdsinide alip beraber izlemek boynumuzun borcu olsun.
ve sezonun bitimine 2 hafta kala baskan degisimi oldu ve yandaki amca eger basarilarina devam ederse (zengin olduguna gore onceden basarilari var) furkan kayramizi gs li yapan baskan olacak. takim bile bilmem kac hafta sonra 2 galibiyet ususte aldi.
aslinda gs de gundem yogun bjk ile basketbol playofta karsilasiyoruz. seni asi sonrasi kontrol edecegim aksam tekrarini verdiler. baya zevkli gecen mac sonunda seriyi 2-0 a getirdik. hedef finalde sutculeri dize getirebilmek. allah yardimcilari olsun.
bayan basketbol takimi ise gecen sene tartismali doping olayi sonrasi fb den ayrilan tarussi ile anlasmis. paranin rengi sanirim buyuk etken olmustur bu konuda. nerden baksan gereksiz bir transfer bence. karsi takimin elemanini niye alirsin birader. hersey sampiyonluk icinmi. eger oyleyse elin ayvirsini alan bjk nerde simdi.
neyse gelelim baskana. listesinde abdurrahim albayrak vardi. gecen secimdede abdurrahim baba listedeymis hatta kravat filan da yollanmis tum yonetim kurulunun giyecegi ama sonra olmamis. simdi yine sahalara girecek buyuk baba. ole sevdigime filan bakmayin. halk adamidir kendisi luks hayatin icinde sevgimiz ona.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder