Pazar, Mayıs 29, 2011

yanlisdan donmek

furkan kayra efendinin bu seferki ziyaretcileri elazigli hidir amca ile filipinli jubi teyze. bugun gazetede okudugum bir habere gore filipinlerde bosanmak yasakmis. diger bir ulke bunun iptal edilmesine ugrasiyormus. yani filipin tek ulke olarak kalacak eger diger ulkeden (malta) o yonde karar cikarsa. bu bilgiyi kontrol etcez.
evlilik kurumu tabiki kutsal buna suphemiz yok ama gonul isterdiki kadinla erkegin biraraya gelebilecegi baska yasam bicimleride olsaydi. cunku biliyozki elimizde aygit olsa ve verdigimiz yanlis kararin basina geri donsek baska bir yanlis kararla donerdik tekrar bugunumuze.
hatalar yanlisliklar mutlaka olacak. onemli olan unutup yoluna devam edebilmek dicem ama tam oda degil. bir yanim her seferinde niye unutasin diye durtup durur beni.
bu konuda hidir abimizde iyi ornektir. hayati kontrolsuz donen bir teker misali donup durmakta. ve o bu sekilde mutlu olmayi becermeye calisiyor benim gordugum kadariyla. biz ise sozum ona direksiyon elimizde olarak yuvarlaniyoruz. ama bilmiyozki direksiyon bu hayat denen ortamda sadece birazcik heyecan veriyo bize. yoksa hayat denen kavram kendi basina donuyor sen icinde ne kadar direksiyon sallarsan salla
meraklisina not bide vatikan girdi isin icine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder