Cumartesi, Haziran 04, 2011

elde var - 1

fulkerle olan final serimiz basladi. ilk mac maglubiyet. zaten gunduzunden belliydi anan sana giydirmis sari laciverti. o kiyafetle gittik alisverise. masallah olum bi popon var cuzdanin baya bir suyunu cikardin. biz kendimize biraz elma armut domates ekmek aldik. geri kalan senin dis cikarma aparatin bezin islak bezin falan filan. ne diyelim canin sagolsun. zamaninda bize yapilanlari yapiyoruz. nasipse gunu gelince sende kendi cocuklarina yaparsin.
maca gelelim bir umut geldik tv nin karsisina. ekrani yanlis okudugumdan biz ondeyiz zannettim 20 saniyeligine. sonra gercek her gecen saniye ile etkisini artirdi. su yandaki pozisyon bile kacmistir diyim sen gerisini anla. topu cemberden sokamadik . cok basit toplar kacirdik. insallah  ilerleyen maclarda ayni hatalari yapmayiz. ki yapsak ne olur. benim takimim seneyi dolu dolu yasamis ve finale kadar gelmis. koymuslar kutsal formayi final macina. bundan daha otesi sampiyonluk. ve oda sadece bir unvan benim gozumde. yoksa oraya gelecek mucadeleyi ortaya koyan tum sporcular bizim icin degerlidir.
dogrudur fulker bizden guclu bir takim. muhtemelende bizi gecip sampiyon olacaklar. bizim takim macin son 10 dakkikasini  mactan  kopmus olsada disiplinli bir sekilde oynamaya calismasi ovguye degerdi.  simdi 1 gun aramiz var yarin ikinci defa gitcez fulkere. dikkatini cekerim fulker kelimesine cunku rakip ne fener ne ulker. bunlar birlesip anca bizle boyun olcusecek konuma geliyorlar. tabi bide bizim yillardir suregelen kukreyememe sorunumuz var. insallah o sorunu mahmudi hocayla cozeriz. kaybederken bile bu kadar guzel kaybeden bir hoca sevilir suyun bizim tarafinda
bide unutmadan neden fenerli degiliz diye soruyorsan. sana fenerlilerin (armayi tasiyanlarin) durumunu gosterelim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder