Perşembe, Temmuz 28, 2011

avrupaya acilan kapi

eski samiyeni tanimlayan cumlelerden biriydi. stadada yazilmisti. sonra stad yikildi takim rezil rusva oldu. ayni sene icinde hoca yonetim forma sponsoru futbolcularin buyuk kismi ve sike sorusturmasinin sonucu olarak fb kume duserse rakibimizde dahil olmak uzere baya bir degisiklikle sezona girecez. stad yikilinca otomatikman avrupayada gidemiyoruz bu sene ( sorusturma sonucu piyango vurabilirmi bakmak lazim) bizde avrupayi getiririz anlaminda liverpool la oynuyoz bugun.
ama ulkemdeki liverpool sevgisini gorunce keske sunlarla gazozuna degilde gercekten bi oynasaydik diyesi geliyor insanin. tum dunyayi somuren ulkenin kemik takimlarindan birine sempati duyan, turkiyenin batiya acilan kapisina sahip takimin taraftari
unutma sen dunyada seviliyorsan buna en buyuk sebep o somurgecilerin arasindan cikip adini duyurabildigin icindir.
yoksa biz hala samiyenin kapilarinda cile cekmeye raziydik. sirf onlar gibi stadlarimiz olmasin diye. ve halen karsiyiz avrupa birligine delikanliligimiza laf gelir diye.
bizim kutsal forma bu sempati duydugunuz takimi yenmek icin kuruldu. ama gazozuna ama kupasina.sen varya seni soliyecek arkadaslari bile alinlarindan operim you will never walk alonu soylemezlerse.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder