Perşembe, Temmuz 07, 2011

ben anlamam sikeden

arka arkaya iki besiktas konusu olacak. 100 posta yaklasirken daha etiketlere bile ekleyemeden. ama olsun. tum cevremiz sike icine girmisken hani nerde benim kardan ve soguktan yanima yedek corap alarak gittigim macin zevki (werder bremen) diye dusunurken cikti karsima futbolun sevdigim yuzu.
takip ettigim futbolun sadece sikecilerin oynattigi bir ortaoyunu oldugunu gorunce insan uzulmuyor degil. gidilen maclar harcanan paralar soylenen besteler ac susuz kalinan dakikalar.................herkesin kendine gore ornekleri olacaktir. hatta hemen her zaman gururla tasidigim kadikoy deplasmani yaptigim mac bile simdi bir anda anlamsizlasti. kutsal formayi tasiyan yaklasik 1000 kisi idik. ve 5 saat susmadan bagirdik.
ne yalan soyliyim bir anda demek tam aciklayici olmadi. samiyen gittikten sonra, daha once yazilan ve masraflar artiyor artik stadlara belli bir kesim ancak girebilir konulu q7 yazisini okuduktan sonra uzulmeye baslamistim.
neyseki spor denen olgu rekabete ve yeni dogan gunun getirdiklerine bagli oldugu icin. fatih terimin gelmesiyle umitlenmis basketbol takimiyla son saniye kazanci sevinmesi olan  hali uzerinde tv ye ucus sevincimize tekrar donmustuk. simdi ise heryerden ve herkesten degisik bir sey cikiyor.
istemeden soruyorum kendime keske cikmasamiydi bu olaylar ortaya. herkes bildigini yapmaya devam mi etseydi. bu kadar mi zor olayi pisleyen birilerinin tum guzel yuzlu insanlarin yuzlerini karartmasinin engellenmesi.
cok karisik oldu son cumle. bendende normal ve duzgununu beklemeyin zaten.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder