Pazar, Temmuz 10, 2011

gorunen dogru mudur

cok igreti bir baslik oldu. basligi okuyan devaminda ne sacmalanmis diye belki merak eder ama bu kadar sacmalik ve sirazeden cikmislik
karsisinda bu bile mantikli gelebilir.
malum olundugu uzere sezonu suyun karsi tarafi birinci bitirdi. sonrasinda secimler falan derken hayda alindi bunlarin baskani iceri. ora ayri hikaye adam icerdemi disardami belli degil. balkonda tost yeme mi dersin onune gecen ile gorusme mi dersin rahatsizlandigi icin hastaneye alinirken gulen hemsire okunan gazeteler ve giyilen ceketler mi dersin. neyse simdi dalip bu konulara insanliktan cikmayalim.
velhasili bir ortaoyundur gidiyo garibim taraftar adi altinda insanlarda isi gucu esi dostu birakmis takimin pesine kosuyor. tamam arkadas sev takimini renklere baglan. fakat milyarlar kazanan adamlarin pesinden ne kosarsin. hangi biri sen zora dussen pesinden gelir.karar ciksa takim ligden dusse balki takimin yarisi toplayacak tasi tabagi ucacak sicak iklimlere.
benim bu noktadan yola cikarak kizdigim sey yapilan suca ortak olmaya calisan binler veya milyonlari anlayamamak.
resim ne diye soracak olursan arkadaki ayasofya cami degilse minareleri ne ise yarar. goruntude cami ama bildigim kadariyla icinde ibadet etmek mumkun degil. e o zaman ecdad niye buranin pesinde kosmus. orneginden yola cikarak. madem sikeci (yargilamanin sonucu bu karar verilir dusuncesiyle) pesinden bu kadar kosan var yuru be tayyip seni kim tutar.
hic hilafsiz soylemek isterim ki ayni duruma dusen kutsal formanin bir yoneticisi olsa saniye beklenmesini istemezdim. isim gucum yok birde artisligini havalarini cekecektim.
allahimiza sukurler olsun dogruda ve yanlista renk ayrimimiz yok

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder