Cumartesi, Ağustos 06, 2011

kolaysa sen gel yaz

hirosimaya bomba atilali 66 yil olmus. o buyuk serefsizligin ustunden gecen sene sayisi. insanlari yok eden savaslarin son yuzyildaki 1 numarali basrol oyuncusu abd icinden cikamadigi durumu toplu katliam ve insanlik sucu ile sonuclandirmaya calisti.
guc kotuden yana oluyor cogu zaman. buna benzer bir cumleyide kemal burkay kullandi. (ramazan dolayisiyla gec yattigimizdan gerekli gerksiz bircok konuya vakif olmaya basladik) silahli eyleme gecilince ne yazikki bizim gibi ilimli insanlar daha fazla zarar gorduler. silah sikan iki tarafin arasinda kaldik manasinda cumleler ettiki ki bencede haklidir.
spor tartismasindada eski tufek yazarlardan biri daha fazla bagiran daha hakli olmaz dedi ama alcak sesle soylediginden pekde bir faydasi olmadi.
neyse bir baslikta hepsini yazmicaz tabi.
66. yilinda atom bombasinin, amcamlarim ekonomik notu dusuruldu ilk kez ve afganistanda (tam tv telaffuzuyla "31 i amerikan askeri 38 kisi oldu" digerlerinin cok onemi yok) bir darbe daha aldilar. acikcasi bu cumle bir olumun ardindan agir ve yaralayici gelebilir ama adama sormazlarmi kardesim senin ne isin var oralarda diye.
sozun ozu sevmiyom seni amerika

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder