Perşembe, Eylül 22, 2011

sec begen

10-11 sezonunun ilk 3 haftasi bitmis. bitmis diyorum cunku dun gs macini gorunce tv de sasirdim. ispanyadan atletic macini beklerken kasimpas 1 kutsal forma 0  skorunu gorunce takildik kaldik gstv nin cekilmez radyo anlatimina.
hey gidi kutsal forma kimler giyiyo seni. koca zenci pismis, sercan onumu korumus kendinimi belli degil ve en aciklisi 1 rakip oyuncuya karsi yapiliyo bunlar
ses oynanan maci anlatirken goruntulerde tekrar tekrar attigimiz golleri izlemek zevkli tabi. ama gel gorki tv nin goruntusu uymuyor gercek hayata
aslinda hadi yine tutunacak bir dal arayalim 10 kisi kalmak yakti bizi diyelim dicem ama gecen sene bu bahanelerin hepsini tukettik. ilk 2 mactada mucadele var diyorduk galibiyet gelir uzulmeyelim diye dusunduk ama olmadikca olmuyor iste.
mac sonrasi pek adetim olmasada yorumculari dinledik. ki ali ece ve obur adam (ismini hatirlamiyorum) sakin kalan ve olayi guzellestirenler oldugu icin kabul edilebilir. ama formayi giyen gokhan zan adli bek stoper veya her ne iseye soyledikleri tebessumle yataga gitmemize sebep oldu.
ve yastikta bu dunyada guzel imkanlara ulasan ve bunu aslinda hic de haketmeyen bissuru insan oldugunu dusunerek uykuya daldik.
velhasil yenilgi beraberlik ve maglubiyet 3 unude tattik bakalim gelecek neylere gebe.
demek ki neymis gokhan zan olunmayacakmis. sabri olmanda sorun yok o candir can.