Pazar, Eylül 23, 2012

gs 3 akhisar 0

mactan oncede yazayimmi diye dusundum, fakat icime sinmedi. resmi site bile oynamayacak oyuncunun resmiyle girmisti macin resmini.
fakat annemizden izni koparinca yine kostuk kutsal formanin pesine. bizim kosus fazla uzun degil evden cikip 500 600 mt yuruyoz. ama arkamizda aglayan bir furkan kayra birakinca, zeminin bozuklugunu gorunce, buraka isinamayinca, elmander olmayinca................. maca bi turlu konsantre olamadik.
velhasil kolay gecmesi gereken mac kolay gecti. ve biz haftayi yine 3 puanla kapadik. onumuzdeki maclara bakmaya devam ediyoruz. umarim sadece 3 puanlarla degil kamuoyu denen meretin de saygisini alarak devam ederiz. cunku bu takimin her yerde ve her sartta futbol oynamaya calisacagindan suphemiz kalmadi. buda bize yetiyor zaten.
kisacasi once ahlak sonra basari ikilemesinin basari kismi calismalarla bitirilmis. geriye kalan seyler ise benim icin skordan daha onemli. ki onuda ligtvnin yayinlamadigi ama mac sonu fotolarda gordugumuz pankart cok guzel anlatiyor.
bir futbol stadindan peygamberimize giden sikayet, veya ona yapilan saygisizliktan duyulan uzuntunun anlatilmaya calisilmasi.
bunlar guzel seyler. hep hayalimizde kurdugumuz utopik ulkenin, devletin, yasamin gostergeleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder