Perşembe, Mayıs 26, 2011

israf

halen bazi saklanmasi gereken evraklari dahi kullanilmis kagitlara basarim. zimba teli gitmesin diye ataclarim bazi evraklari son ekde gelsin dosyaya kalkacakken zimbalarim diye. banyoda dus sicakligini yakalamak icin kovaya akitirim suyu. ve klozetin icinde litrelik pet  durur az gitsin sifonu her cekiste.............
sonra gider takimin hesaplama cesidini gore 15-20 milyon yuro yu gider verir bir futbolcuya.
selcuk galatasarayda ile ilgili görsel sonucu sen dun maas dagitmissindir.  insaat yapiminda calisan yaklasik 80 kisiye ortalama 300 dolara ulasmayan para dagitmissindir. alinan her para sana gulumseme olarak donmustur.
acarsin gazeteleri. zevki sefayi gorursun (ben sanki farkliyim)
acarsin bloglari selcuk inan uzerine yazilan methiyeler icini burkar. kutsal formayi 5 yiiligina giyecek olmasi onu tc nin en iyi futbolcusu yapmistir.
bir adam topun pesinde milyonlar kazanir. diger adam 200 dolar kazanir gunesin altinda.
milyonlar kazanana yetmez o milyonlar zamani gelince. (ki sulalesini yillarca yasatir)

cok karisik oldu farkindayim. ama takima gelen bir futbolcu icin bu kadar yaygara koparilmasi. ve mr ismail gelecek ay zam olacakmi diye soran isciler arasinda kalan bir hayatim var.
bakalim selcuk zam yapabilecek mi o iscilere?bu arada gecen cumlelerden birinde henuz unal baskanin paralarini harcamaya baslamadigimiz yaziyordu. olmadi unal baskan yapar bir guzellik.
ey para sen nelere kadirsin. beni bile mr yapti


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder