Pazartesi, Mayıs 23, 2011

kitap

ve bir kitabi daha devirdik. bu seferki biraz uzun surdu hem kitabin hacmi hem tc ye gelis gidis ve yerlesme telaslari icice girince 1 aydan fazla surdu son sayfayi gormek. suc ve ceza ile baslayan okuma seruvenimiz baya bir yavaslasada devam ediyor. kitap okuma zevki biraktigimiz kisi sayisida elin parmaklarina nerdeyse yaklasacak. son izne gittigimde artik su kitaplarin bir envanterini cikarayim dedigimde 350 rakamini gorduk. tabiki yetmez ama bende bilim adami degilim ya. buldummu okuyorum.
bu sefer ki kitabimizi gazetelerden ve netteki gezmelerimiz sayesinde bulduk. kinyas ve kayra  sana icerigini anlatacak degilim yorumlara ulas oku.
fakat lutfen sole kitap bole kitap ve basucu kitabi olmasi gerek diyenlere bakma. bir yazar ve onun anlattiklari. sanada okumak kaliyor yoksa ne elestirmesiniz nede editor. begenmeninde bir siniri var degil mi?
adam gibi oku sonra kapat, yok bilmem kacinci defa okuyanlar bile olmus. bunu zaten hic anlamam dicem ama muhakkak anlasilir bir yani vardir. tamkinli davranip okudugum daha iyi ve kotu kitaplarda olmustu deyip orta seviyelere koyalim hakan gundayimizin eserini

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder