Cumartesi, Mayıs 21, 2011

nah

bizim 16 dakika uzatmayla gelen 16. sampiyonlugumuz var. fenere karsiydi. anelkali apiahli rustu ve bilmem neli (tuncay) takim denizlide galibiyet golunu bulamamisti. bizim stad ise yerle bir olmus dualar icinde bekliyordu. videosunu bulup koyalim
iste burda anlatilanlari ben kadikoyde birebir fenerlilerin arasinda yasadim. canli sahidiyim yani. ki mactan once mahalleye asilan fener bayraginida bu ihtimali hatirlatarak indirtmisligimiz var. gecen sene bursa karsisinda muhtesem sampiyonluk kacirisi odulunu alan fenerin baskanida 1 hafta oncesinden astigi bayragini indirmek zorunda kalmisti. simdi gecen sene feneri sampiyonluktan eden ts bu sefer fenerin puan kaybetmesi icin pusuya yatmis beklemekte. yalan yok sonuna kadar destekcisiyim. ve sende bunu bugun olumsuzlesen bu kareyle belli ettin. sampiyon fener lafina bu klasikler arasina girecek pozu verdin.
bizim takimi soracak olursan umit ve arzularimiz basladi. herkes yapilan transfer ve teknik direktor seciminin iyi yonlerini bulmaya calisiyor. kimide ben solemistim diyebilmek icin negatif goruyor herseyi. bakalim baskan belli eder yakinda takimi. bizimde 5 kupaya kosacagimiz seneler gelir ki eger bizde 5 gelirse kalmaz orda 6. kupa engelsizlerden koparda gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder