Pazartesi, Mayıs 09, 2011

ortaya karisik

yine geldik futbola. ligin son uc haftasina girerken bizim takim halen - averajda. taraftar engelsiz aslanlar tekerlekli basketbol takiminin avrupa sampiyonluguyla yetiniyorlar bu senede. zaten onlarin her sene kupa getirmesi vakayi adiyeden oldu. bizde kendilerini tebrik ediyoruz. saolsunlar varolsunlar.
gecen haftalarda yazmadigim konular oldu. basta fotograftaki pankart. bu kadar sade ve bu kadar net aciklayan varmidir fb yi. her zaman sevgim olmustur trabzona. gun gectikce dahada artiriyorlar. futbolun yalniz futbol olmadigi bir zamanda guzel bir pankartla neselendirdiler yuregimizi.
arkasindan blog dunyasinda yazilan yazilar da fb nin aslinda hicbir zaman ve hicbiryerde sevilmediginin net kanitidir. buda buyuk bir cogunlukla beni ayni kefeye koyar. aslinda her ne kadar cogunluga uymak istemesemde olaylari kendimize yontarken kullanabilecegimiz guzel bir argumandir aklin yolu bir cumlesi.
bu aksam biz kasimpasa ile arenada oynucaz formalarimizi cikarttik furkan kayra ile birlikte. insallah galibiyet gelir dicem ama mactan cok yapilacak protesto ve pankartlarda olcak gozumuz. yoksa bu senenin kadrosu ciplak gozle seyredilecek gibi degil

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder