Pazar, Ekim 30, 2011

galibiyet guzel

butun gun netteyim, evde tv var ve ne kadar yabanci bir ulkede olsamda etrafim turklerle cevrili ama yinede gurbet gurbetligini gosterecek. aksam 9 da basliyacak dedigimiz mac daha saat 8 olmadan bitmisti.
allahtan sonuc guzeldide takip etmedigimize uzulmedik. takimin bizsiz kazanmasina bilakis memnun bile kaldim. halen hayallerimin ustu bir hayat yasasamda eve ligtvyi almayi gereksiz goruyorum. evet mac guzel ve vakit gecirtiyoe insana fakat hayati mac olanlari gordukce sinirlerimde tepeme cikiyor. tamam arkadas anladik taraftarsin, kal taraftar olarak. tamirci ciraginin kalmasi soylenen bir durum degil ki bu. sen otur zevk al isin seyir kisminda, heyecanini yukselt ait olma hissini yasa. olayi takim analizinden sosyal psikolojik konulara cekmeye ne gerek var. nette gordugum kadariyla terim sevgisi cosmus yine, genc oyuncu semihe methiyeler duzulmus............
halen akillanmadi millet. bu adamlar islerini yapiyorlar. tipki sehir hatlari vapuru gorevlisinin halati yanastigi kiyidaki adama uzatmasi gibi.

neyse dedikya taraftariz, gelen 3 puana sevindik, ama kimseyedi  kahraman yapmaya gerek yok. bende raporum oldugu halde calismaya devam ettigimi cok hatirlarim.

tabiki aldigi parayi hakeden adami severiz. ve bizim tarafta olmasindan da gurur duyar kendimize pay cikaririz.

demekki neymis ne ol ne olma serisine elmander olmana izin vererek devam ediyormusuz.

kutsal forma simsiyah olunca ben ozetleri seyrederken bile hangisi bizimdi diye her pozisyonda baya dusundum