Pazar, Nisan 08, 2012

manisa - gs

hocam buralarda bi gs vardi gordun mu
 gereksiz isler yuzunden giremiyoruz bloga. yeni fotolar videolar ve maclar gecip gitti voleybol takimlari finalde kaybetti basketbol takimi besiktasi yendi...........furkan kayra buyudu gitti.
velhasil hayat geciyo anliyacagin. bole bole derken bir lig sezonuda bitti cok sessiz bir sekilde.
eskiden her kanal ozetleri alirdi mactan 45 dakka sonra gostermek birbirleriyle yarisirlardi. simdi bu isi dahi tek kanal almis "trt". bu yastan sonra birde onun simdilerini, az sonralarini bekleyip duruyoruz. lig tv yi alip sistemin icine iyice dahil olmaktansa hadi bunada eyvallah deyip sineye cekmekteyiz.
yigit kocum biz gidiyoz var mi bi diyecegin
maca gelirsek, ince ayrintilari herkes anlatir. biz muslera nin golune gelelim. kendimde her hali saha macinda penaltilari kalecinin veya defans oyuncusunun atmasi taraftariyim. ama ligden dusmus bir rakibe karsi kalecinin gelip penaltiyi kullanmasi cok hos degil diye dusunuyordum. sonra ozetleri seyredince gordum ki taraftar cagirmis muslerayi. hemde 3 gol icin degil ilk kazanilan penalti icin. ona gitmemis. hatta guzel bir vucut diliylede hayir demis. ama ikinci kez cagrilinca oda gaza gelmis demek ki.
kutsal parcali formasi olmadan kaleci kazagiyla gol sevinci yasadi. ne yapalim rakip icin uzulduk ama muslera icin sevindik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder